io_e_alfa-romeo_prototipo.jpg

In-Caprino Oy Ltd

Yritys perustettiin v.1992 markkinoimaan tekstiilialan koneita ja -tuotteita. Vuonna 1994 toimintaan lisättiin auto-alan (Alfa-Romeo ja Lancia) tuotteiden markkinointi, kattaen käytetyt autot, -varaosat ja -oheistuotteet. Markkinoimme myös Ompelimo K Kaistilan (OKK perustettu 1979) valmistamia autoverhoiluja, nahkaverhoilujen maalauksia ja muita ompelualan tuotteita.

Vuonna 2004 OKK sai kehitettäväkseen modulaarisen taisteluliivin. Sen myötä aloimme markkinoida myös turva-alan tekstiilejä, -tuotteita ja muuta militariaa.

Vuoden 2018 aikana poistamme koko auto- ja varaosavaraston ulosheitto -hinnoin. Keskitymme jatkossa myymään ja välittämään käytettyjä teollisuuskoneita
ja materiaaleja ompelevalle teollisuudelle ja harrastajille.


EKOLOGISUUS

Pyrimme toimimaan mahdollisimman ekologisesti kierrättämällä autoja, koneita ja niiden varaosia. Toimitamme kaiken akku-, auto-, elektroniikka- ja metalliromun yhteistyökumppanillemme Kuusakoski Oy:lle.
Käyttämämme kuoret ja postipaketit ovat kierrätystavaraa.


TIETOTURVA

Asiakastietoja käytetään vain oman toimintamme puitteissa, eikä niitä luovuteta koskaan kolmannelle osapuolelle. Sähköpostiosoitteet sisältöineen säilytetään 1-12kk. Muut asiakastiedot säilytetään sähköisessä muodossa 11 kalenterivuotta ja paperille painettuna 6 kalenterivuotta.

io_e_ferrari.jpg